Cristian Stan, președinte PSD Târgoviște: Opțiunea pe care o avem este Victor Ponta sau servitorii lui Traian Băsescu!

miting psd targoviste (8)

Organizator al mitingului electoral desfășurat ieri la Casa de Cultură a Sindicatelor (vezi FOTO), președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan, le-a vorbit colegilor și simpatizanților de partid despre decizia pe care o vor avea de luat în aceste alegeri. Zice liderul filialei municipale că opțiunile s-au identificat destul de clar, ele înfățișându-i pe Victor Ponta, de o parte, respectiv pe „servitorii” lui Traian Băsescu, de partea cealaltă:

Peste numai 3 zile suntem în fața unei alegeri cruciale pentru următorii 10 ani ai României. Nu cred că avem motiv să nu fim foarte deciși, nu cred că buletinul de vot pe care-l vom avea în față ne ridică vreun semn de întrebare. Avem de ales între o Românie respectată și o Românie în care am fost 10 ani umiliți.

Opțiunea pe care o avem peste numai 3 zile vizează, pe de o parte, dreptul nostru de a vota un președinte de care România are nevoie – și mă refer la Victor Ponta, iar pe de altă parte, de a da un vot negativ servitorilor lui Traian Băsescu, indiferent că discutăm de Klaus Iohannis, Elena Udrea sau Monica Macovei.

Este timpul ca România să se întoarcă la normalitate. Pe 2 și 16 noiembrie, eu voi vota pentru viitorul fetiței mele, pentru viitorul copiilor noștri. Și am convingerea că Victor Ponta va primi de la Târgoviște un vot masiv care-i va permite să fie președintele României.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.