Dâmbovița/COVID-19: „Comitetul pentru Situații de Urgență nu s-a mai întrunit de 10 zile / funcționează pe un grup de WhatsApp”

Aurelian Popa, prefect al județului și președinte CJSU

Situație de nedescris în județul Dâmbovița. În plină criză epidemiologică, prefectul județului este o persoană aproape invizibilă. Nimeni nu știe ce face, nimeni nu știe cu ce se ocupă, este văzut de foarte puțini oameni, care, la rândul lor, n-ar putea descrie acțiunea acestui personaj în plină luptă cu virusul.

Aurelian Popa este numele prefectului și a fost instalat de PNL la sfârșitul anului 2019. În aceste momente, cel puțin oficial, are funcția cu cea mai vastă și directă responsabilitate: este președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), organismul îndrituit să ia măsuri în criza epidemiologică pe care o traversăm. Comitetul nu s-a mai întrunit de 10 zile și funcționează doar ca grup pe WhatsApp, ne-a spus astăzi președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan:

Dl președinte al CJD (Alexandru Oprea, care este și vicepreședinte al CJSU – n.r.) ne-a spus, ieri, tuturor colegilor că nu s-a mai întrunit acest Comandament pentru Situații de Urgență. Încă un lucru tragic pentru dâmbovițeni. Comandamentul pentru Situații de Urgență, dacă nu știți, vă aduc eu la cunoștință, funcționează pe un grup de WhatsApp, iar membrii Comandamentului nu s-au mai întâlnit de 10 zile.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.