Dâmbovița / COVID-19: PSD convoacă ședință extraordinară ca să aloce bani primăriilor / președintele CJD ocolit din acest demers

Consilierii județeni PSD Dâmbovița au convocat o ședință extraordinară a Consiliului Județean, în scopul adoptării a 2 proiecte de hotărâre care să vină în sprijinul localităților din județ, în lupta cu COVID-19. Inițiativa a fost a președintelui PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, iar cele 2 proiecte sunt următoarele:

  • repartizarea sumelor neangajate și neutilizate din bugetul propriu al Consiliului Județean Dâmbovița în vederea alimentării Fondului de rezervă bugetar aflat la dispoziția autorității publice;
  • proiect de hotărâre privind alocarea sumelor din Fondul de rezervă către unităților administrativ-teritoriale din județ în vederea prevenirii răspândirii comunitare a infecției cu coronavirus.

Interesant este că, în acest demers, social-democrații l-au ocolit tocmai pe președintele Consiliului, Alexandru Oprea. Chestionat dacă acesta este de acord cu convocarea ședinței, președintele PSD Dâmbovița a răspuns sec: Nu l-am întrebat!

Convocatorul e semnat de toți cei 21 de consilieri județeni PSD (inclusiv cei 2 vicepreședinți), iar ședința va avea loc în prima parte a săptămânii viitoare, în funcție de cum va decide secretarul județului. Liderul PSD se bazează și pe sprijinul liberalilor: Sunt convins că și consilierii județeni PNL vor achiesa la această idee, pentru că aceste sume se vor împărți în tot județul, nu doar în localități conduse de primari PSD.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.