Dâmbovița: Insistențele la minister aduc rezultate – alocare de încă 4 milioane lei pentru reabilitarea Secției TBC Moroeni!

sanatoriu tbc moroeni

Solicitările repetate către Ministerul Sănătății aduc rezultate pentru județul Dâmbovița. Mai întâi, în primăvara acestui an, ministerul a alocat suma de 4 milioane lei pentru reabilitarea Secției TBC de la Moroeni – clădirea centrală. Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Claudiu Dumitrescu, își exprima atunci speranța ca, până la finalul anului, să mai existe o alocare.

Și sprijinul a venit. Urmare a vizitei ministrului Florian Bodog în județ, în luna august, atunci când s-au convenit aceste lucruri, Spitalul Județean a primit, pentru aceeași investiție, încă 4 milioane lei la rectificarea pozitivă de săptămâna trecută. Anunțul a fost făcut de către parlamentarii PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu și Carmen Holban.

Adrian Țuțuianu:

Vizitele miniștrilor în județ sunt extrem de utile. Urmare a vizitei pe care am avut-o în vară, a ministrului Bodog de la Sănătate, pentru spitalul de la Moroeni s-a primit o sumă suplimentară de încă 4 milioane lei. 

Este extrem de important pentru punerea în funcțiune a unei unități sanitare cu prestigiu, cu vechime și de care, din păcate, România are, încă, foarte multă nevoie, dacă ne referim la faptul că înregistrăm o anumită creștere a impactului bolilor de plămâni și afecțiuni conexe.

Valoarea totală a investiției multianuale de la Moroeni este de 17,9 milioane lei. În 2016 s-au acordat 1,44 milioane, iar anul acesta 8 milioane lei.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.