Dâmbovița / Profit politic în plină pandemie: PNL Bilciurești, campanie electorală cu cartofi și pliante

Se întâmplă și lucruri revoltătoare în perioada asta dificilă, din care unii vor să scoată profit maxim, depășind orice limită de cinism. Financiar, politic.

Intră în categoria asta liderul PNL Bilciurești, candidat pentru funcția de primar (când or fi alegerile locale). Ghiță Costel merge zilele astea prin comună și împarte, dintr-un camion, saci de cartofi din casă în casă. Fără vreun criteriu aparte, altul decât puțină publicitate electorală. Drept pentru care, la fiecare sac împărțit oamenilor, le vâră și un buletin cu poza și numele lui, cu sigla și numele partidului.

PSD Dâmbovița a reacționat la gestul din Bilciurești:

În timp ce reprezentanții PSD sunt implicați în lupta contra pandemiei, PNL Dâmbovița nu respectă nici măcar Ordonața militară nr. 3: liberalii dâmbovițeni merg din casă în casă să cumpere voturi.

Tot cei de la PNL nu au nimic în comun cu respectarea legii și fac campanie cu funcționarii publici. Vă asigurăm că aceste lucruri vor fi aduse la cunoștința tuturor dâmbovițenilor, pentru a se vedea care este adevărata față a PNL Dâmbovița!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.