Dan Diaconescu, mesaj pentru Radu Popa: Să-și plătească întreținerea la apartamentul în care l-am găzduit 2 ani!

dani diaconescu - radu popa

Nu putea să se termine campania electorală fără ca domnu’ Dan Diaconescu să calce și pământul județului Dâmbovița. Justificată decizie, dat fiind că PPDD a avut aici rezultate peste media națională. A fost însoțit de președintele partidului, Simona Man, și de secretarul general, Liviu Neagu. Gazdă – Cosmin Bozieru, președinte PPDD Dâmbovița.

Vreo 50 de minute a durat întâlnirea cu „poporul”, vreme în care domnu’ Dan a vorbit ca un/la televizor, întrerupt doar de mici pauze de respirație. În elanul patriotic de nedescris, candidatul mov i-a atins și pe parlamentarii care au părăsit PPDD, îndreptându-se către alte opțiuni. Caz concret la Dâmbovița, fostul său apropiat colaborator, Radu Popa, ales pe Colegiul Târgoviște și exclus din PPDD în 2013. Trebuie să fi avut dreptate deputatul când zicea atunci că, pentru el, DD a murit și că pe relația lor nu s-a pus pământ, s-a pus ciment. Ieri, Diaconescu i-a transmis, la rându-i, un mesaj fostului camarad. Puteți să-l citiți în orice cheie veți vrea, dar cu zâmbetul pe față.

Deci, mesajul lui Dan Diaconescu pentru Radu Popa:

Să-și plătească întreținerea la apartamentul în care l-am găzduit 2 ani de zile. I-am dat cheile atunci când l-am cunoscut și, la sfârșit, când el a ajuns la PSD, eu am primit această veste prin intermediul micului ecran, în sensul că l-am văzut la o emisiune, nu mai știu la ce post de televiziune. Și colegii mei, nu mai știu dacă Simona Man sau Diana Voiculescu, i-au dat un sms. Noi eram prieteni, aveam încredere unii în ceilalți. Și el spunea la televizor: „Dan Diaconescu este un bandit, este un hoț, este un om care a închis toate fabricile, un om care a furat flota, e un om care a distrus economia României”… Și colegii mei îi dădeau sms: „Radu, fii drăguț, ne poți da și nouă cheile de la apartament?” Și el, între două înjurături la adresa mea, a avut puterea să tasteze răspuns: „Vă rog frumos, mai lăsați-mă două zile în apartament”. Colegii mei, am aflat mai târziu, i-au zis: „Bine, Radu, mai stai încă două zile”. Și el a pus telefonul  la loc și a început să zică: „Și Dan Diaconescu este un nemernic și un ticălos și un nenorocit”. N-a suflat o vorbă că stătea în apartamentul meu în acele momente. Dar peste două zile, sigur, transformate în douăzeci, a predat apartamentul. Și ce să vezi? Nu se plătise întreținerea la apartament, nu se plătise curentul, nu se plătiseră gazele niciodată în ultimii 2 ani.

Asta este caracterizarea mea pentru domnul Radu Popa, care-i acum mâna dreaptă a premierului. Vă dați seama, domnul Ponta nu face nimic în România fără să-l întrebe pe Radu Popa. Cred că măsurile extraordinare pe care domnul Ponta le-a luat în ultimii 2 ani sunt, de fapt, inițiativele lui Radu Popa.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.