Decizie PRO ROMÂNIA: Fuziunea cu ALDE, oprită / comunicat

Săptămâna trecută, liderul PRO ROMÂNIA Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, anunța formarea mai multor grupuri de lucru pentru perioada următoare, cu responsabili pentru fiecare în parte. Țuțuianu a condus Grupul de analiză privind situația fuziunii cu ALDE. La o săptămână distanță, analiza s-a încheiat: demersurile de fuziune vor fi întrerupte. PRO ROMÂNIA a emis următorul comunicat de presă:
BEx PRO România a decis convocarea Congresului Național Extraordinar pentru întreruperea demersurilor de fuziune cu ALDE.
.
Biroul Executiv (BEx) al PRO România s-a reunit marți, 26 ianuarie a.c., pentru a discuta raportul Grupului de lucru privind fuziunea cu ALDE. Conform concluziilor prezentate în urma discuțiilor cu reprezentanții ALDE, BEx a decis convocarea Congresului Național Extraordinar pentru întreruperea demersurilor de fuziune a celor două formațiuni politice.
Acceptând și respectând diferențele doctrinare și de viziune, PRO România și ALDE se vor concentra să reprezinte cât mai fidel interesul electoratului propriu. Cele două partide își vor continua eforturile și lupta pentru apărarea celor loviți deopotrivă de criză și de actuala guvernare.
Congresul Național Extraordinar al PRO România va avea loc pe data de 26 februarie a.c., începând cu ora 15.00 și se va desfășura online, pentru respectarea măsurilor de siguranță în contextul pandemiei. Ordinea de zi și alte informații relevante vor fi comunicate ulterior.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.