Delegația Primăriei Târgoviște, gest de protest față de amplasarea gardurilor la sărbătoarea Zilei Naționale / mesajul primarului

Am scris aici despre ideea nefericită de a amplasa niște garduri metalice despărțitoare, astăzi, la evenimentul închinat Zilei Naționale. Nu doar noi am remarcat stupiditatea și inutilitatea gestului; în timpul intonării imnului, când toate oficialitățile erau așezate la monumentul Eroilor din Piața Tricolorului, delegația Primăriei Târgoviște a stat la zeci de metri distanță, în afara zonei despărțite de garduri, „în semn de protest”, așa cum a declarat primarul Cristian Stan. După imn, au mers, totuși, lângă celelalte oficialități și au parcurs programul obișnuit.

La finalul discursului dedicat zilei de 1 Decembrie, edilul a ținut să facă precizări asupra gestului:

Am ezitat puțin să intru, pentru că, cel puțin zona aceea cu garduri mi se pare exagerată. Niciodată, oamenii care au stat acolo n-au venit în această parte (în spațiul ocupat de oficialități – n.r.). Vreau să spun că sunt alături de dumneavoastră și nu împărtășesc această modalitate de sărbătorire a Zilei Naționale.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.