Demisia lui Costache, desființată de liderii politici dâmbovițeni: Iresponsabil, inconștient, ticălos, rușine, dezertor…

Cele mai dure cuvinte sunt folosite de liderii politici dâmbovițeni pentru a descrie gestul demisiei ministrului Sănătății, Victor Costache. Parlamentarii PSD și PRO ROMÂNIA, primarul municipiului Târgoviște, toți cataloghează drept iresponsabilitate, inconștiență, ticăloșie, dezertare ce a făcut ministrul PNL. Câteva dintre mesaje:

Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște:

E ireal ce face guvernul acesta de inconștienți.

Cum să-ți dai demisia, tu, ministrul Sănătății, în plină criză de Sănătate? Cum să fii atât de iresponsabil? Cum să faci asta în plină pandemie??? Cât de inconștient trebuie să fii? Efectiv, nu am cuvinte suficiente pentru acest gest. Dezertare mi se pare prea puțin.

Sper să nu uităm lucrurile astea când va trece haosul.

Corneliu Ștefan, deputat și președinte PSD Dâmbovița:

Este un gest de iresponsabilitate, un gest în care bătaia de joc a PNL-ului asupra  românilor își spune cuvântul cu adevărat. Nu este permis ca într-un război, ca cel din acest moment, împotriva acestui virus nenorocit, ministrul Sănătății să-și dea demisia (…). Sănătatea oamenilor nu are nici culoare politică, nu are nici preț și cred că acest gest inconștient al ministrului Sănătății vorbește cu adevărat despre capacitatea PNL de a guverna țara, vorbește cu adevărat totul despre personajele care se află astăzi în fruntea țării.

Adrian Țuțuianu, senator PRO ROMÂNIA Dâmbovița:

Ministrul Sănătății și-a dat demisia în plină criză epidemiologică. Te lasă fără cuvinte, pur și simplu. O rușine pentru halatul de medic. O rușine pentru haina de ministru. Un dezertor.

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița:

Victor Costache pleacă de la conducerea Ministerului Sănătăţii, unde, de fapt, nici nu ar fi trebuit să fie!

Victor Costache a obținut aviz negativ in cadrul comisiei de sănătate. Am fost acuzaţi de politicianism, după votul negativ. Astăzi, chiar Victor Costache recunoaşte prin demisia sa că nu e pregătit să fie ministru. Nu era mai bine ca Orban să ţină cont, de la început, de decizia comisiei?

Ministrul Costache pleacă, lăsând un sistem medical în plină criză de medicamente şi materiale sanitare, în contextul general al unei pandemii de Covid-19. Guvernul trebuie să-şi asume răspunderea pentru această situaţiei şi să o rezolve urgent pentru că dreptul la sănătate este garantat de Constituţie.

Oana Vlăducă, deputat PRO ROMÂNIA Dâmbovița:

Iresponsabilii ăștia bat record după record de #ticăloșie. Ministrul Sănătății din România își dă demisia în plină criză pandemică. ÎN PLINĂ CRIZĂ😤

E ăsta un gest rațional sau au înnebunit de tot? Mi-e greu să găsesc explicații decente pentru care cineva ar face asta. Mi-e greu să mai găsesc cuvinte ca sa cataloghez așa ceva. E deprimant că au ajuns să ne conducă niște lași ordinari!!!

Claudia Gilia, deputat PSD Dâmbovița:

Încă un dezertor în bătălia pentru România – Ministrul sănătăţii, Victor Costache, a abandonat lupta cu coronavirusul, lasând mai multe spitale închise şi un haos general. Şi-a început mandatele de ministru cu avize negative şi le-a finalizat fugind de răspundere.

Vina pentru o Românie fără ministru al Sănătăţii în plina criză de coronavirus aparţine premierului Ludovic Orban, care a refuzat să îl înlocuiască atunci când a primit avize negative în Parlament. Iresponsabilitate la cel mai înalt nivel.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.