Deputatul Ionuț Săvoiu: PSD trebuie să rămână unit, cu fruntea sus și să-și asume actul guvernării!

watermarked-ionut savoiu

În spectacolul vocilor stridente care s-au pronunțat după eșecul alegerilor prezidențiale pentru demisii/demiteri/ieșiri de la guvernare, intervine astăzi deputatul de Dâmbovița, Ionuț Săvoiu. Acesta transmite, prin intermediul unei declarații politice, opțiunea pentru asumarea în continuarea a guvernării de către PSD și păstrarea unității în rândurile partidului:

În aceste momente, avem nevoie, mai mult ca oricând, de unitate, responsabilitate, echilibru şi, nu în ultimul rând, de continuitate, atât în partid, dar mai ales în societate.

PSD – UNPR – PC au format un guvern care a reușit obţinerea unor rezultate foarte bune, a asigurat economiei româneşti un trend ascendent în ciuda multor critici nejustificate ale opoziţiei, dovedind că are un program realist şi coerent, dar şi oameni capabili să-l pună în practică. În acest moment, retragerea de la guvernare ar putea fi considerată ca fiind un gest prin care dovedim că nu ne asumăm până la capăt programul cu care ne-am prezentat în fața românilor și uităm de răspunderea față de oamenii care au așteptări de la noi. Guvernul Victor Ponta are soluții pentru țară, în ansamblu, dar şi pentru dezvoltarea comunităților locale, iar proiectele de care localitățile din România au atâta nevoie, trebuie continuate.

În plan intern, Partidul Social Democrat trebuie să rămână unit, cu fruntea sus, să-și asume actul guvernării ca pe gest firesc de responsabilitate față de români.  Această decizie reprezintă garanția stabilității naţionale şi continuarea proiectelor de care depinde îmbunătățirea condițiilor de viață din fiecare localitate.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.