Deputatul Ionuț Săvoiu, reacție la nominalizarea ca posibil candidat pentru Primăria Târgoviște

ionut savoiu 2

Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a anunțat ieri 5 posibili candidați pentru Primăria municipiului Târgoviște, competiție determinată de condamnarea primarului Gabriel Boriga. Cei 5 colegi de partid cărora Adrian Țuțuianu le-a strigat numele sunt Leonardo Badea, Ionuț Săvoiu, Radu Popa, Andrei Plumb și Cristian Stan.

Astăzi apare și prima reacție pe subiect, din partea deputatului Ionuț Săvoiu, cel despre care Adrian Țuțuianu declara ieri că este persoana care, cel puțin din grupul pomenit, s-a implicat cel mai mult în activitățile politice și administrative de la nivelul județului. Deputatul consideră onorantă nominalizarea, dar insistă pe continuarea și ducerea la bun sfârșit a mandatului de parlamentar ales în colegiul Titu, invocând, totodată, neajunsuri legate de cheltuieli și priorități:

Mulțumesc președintelui Țuțuianu pentru încredere și pentru faptul că s-a gândit la mine ca la un potențial combatant în lupta internă pentru candidatura la postul de primar al municipiului Târgoviște. Aș fi deosebit de onorat dacă cetățenii Târgoviștei și, nu în ultimul rând, colegii mei de partid consideră că Ionuț Săvoiu ar fi o posibilă soluție la gravele probleme ale municipiului nostru.

Totuși, nu cred că poate fi utilă o competiție internă în partid între colegi care nu și-au exprimat nici în cadrul partidului și nici public dorința de a candida. În plus, a cheltui banii pe un sondaj cu prea multe variabile, 5+1 candidați, plus incertitudinile politice și legale din jurul domnului Boriga, nu cred că este nici „cost-effective”, nici de bun augur.

Personal, rămân la opinia mea modestă că, pentru moment, am de dus la capăt, în colegiul Titu, un mandat parlamentar care mă onorează. Privind cu responsabilitate lucrurile, nu cred că e cazul și nici bine să generăm alegeri anticipate la nivel de colegiu. Cetățenii de acolo nu asta așteaptă din partea partidului nostru. În plus, consider că e tot atât de important să mă concetrez în această fază pe activitatea din comisiile parlamentare și de promovare a unor proiecte care să sprijine dezvoltarea economică a județului, alături de președintele CJ Dâmbovița, de ceilalți colegi parlamentari, primari și consilieri locali.

 Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Un tanar preia initiativa si incearca sa descopere pe cine vor targovistenii ca primar.
    Voteaza si tu daca esti Targovistean !
    http://alinmarina.blogspot.ro/2014/06/exercitiu-de-imagine-intre-social_17.html

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.