Doamnele din PSD au sărbătorit finalul unui proiect de succes închinat mamelor de copii speciali!

ofsd dambovita (1)

Așa cum anunța Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște, acum câteva săptămâni, doamnele din Organizația de Femei a Partidului Social Democrat au organizat astăzi un eveniment închinat finalului de proiect Mame speciale pentru copii speciali, demarat în toamna anului 2015. E vorba de o acțiune implementată mai întâi de primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, și preluată, ulterior, de mai multe organizații OFSD din țară. Proiectul s-a adresat mamelor copiilor cu dizabilități, cărora OFSD Dâmbovița a dorit să le ofere câteva clipe de respiro (vouchere pentru activități de divertisment, investigarea stării de sănătate, îngrijirea aspectului fizic, asistență psihologică, etc).

Acțiunea de astăzi a fost dublată de o alta, la fel de importantă – un elev din clasa a VI-a a Seminarului Teologic Ortodox din Târgoviște, cu rezultate excelente la învățătură, dar cu o situație materiale foarte dificilă, a primit din partea femeilor social-democrate un sprijin financiar care să-l ajute să-și continue studiile.

Programul OFSD nu s-a oprit aici, o a treia componentă fiind provocarea lansată doamnelor din PSD de a-și dovedi calitățile de gospodine. Concursul celor mai bune prăjituri gătite de femeile social-democrate a fost cel mai „gustat” moment al serii.

La eveniment, alături de Claudia Gilia – președinte OFSD Dâmbovița, Carmen Holban – președinte OFSD Târgoviște și restul social-democratelor din conducerea organizației, au fost prezenți Adrian Țuțuianu – președinte CJ și PSD Dâmbovița și Cristian Stan – primar și președinte PSD Târgoviște. Ei au împărțit mărțișoare și flori doamnelor și domnișoarelor, felicitându-le pentru inițiativă și bucurându-se împreună pentru o acțiune reușită.

Onoare muncii!

ofsd dambovita (2) ofsd dambovita (3) ofsd dambovita (5) ofsd dambovita (6)ofsd dambovita (4) ofsd dambovita (7) ofsd dambovita (8) ofsd dambovita (9) ofsd dambovita (10)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.