După ani de indiferență, Primăria Târgoviște intră și în cartierul Prepeleac. 7000 mp de străzi și trotuare în lucru!

prepeleac

S-a întâmplat astăzi o vizită de lucru a reprezentanților Primăriei Târgoviște în cartierul Prepeleac, zonă care a „beneficiat”, de-a lungul anilor trecuți, de tratamentul cu indiferență al administrațiilor municipale. Au mers astăzi în Prepeleac primarul interimar – Cristian Stan, viceprimarul Cosmin Bozieru, consilierul municipal Tudorică Răducanu, reprezentanții SC Municipal Construct, firma care execută lucrările din zonă, pe 3 străzi: Luceafărul, Fluierași și Oltului. Despre ce lucrări e vorba, explică primarul interimar:

Urmare a demarării unui nou proiect de investiții, astăzi am verificat stadiul lucrărilor de reabilitare a infrastructurii într-un cartier din municipiul Târgoviște în care, cu excepția reabilității în anul 2009 a unei părți dintr-o stradă, nu au fost niciodată executate asemenea lucrări.

Proiectul are în vedere sistematizarea a aproximativ 7000 mp de străzi și trotuare, prin montarea de borduri mari pe ambele părți, nivelarea și compactarea suprafeței, precum și așternerea, nivelarea cu autogrederul și compactarea cu cilindru compactor a zgurii.

În viitorul apropiat, concomitent cu recepția lucrărilor de reabilitare a infrastructurii de apă și canalizare din zonă, locuitorii acestui cartier vor beneficia și de acces la canalizare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Pingback: Minunea numărul 33 – HIBRID TÂRGOVIȘTE | Minunile din Târgoviște

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.