După eșecul de la locale și fuziunea cu UNPR, targetul PMP Dâmbovița la parlamentare: 2 deputați și 1 senator!

pmp unpr

PMP Dâmbovița a organizat astăzi prima conferință de presă cu noul președinte al organizației – fostul secretar de stat în Ministerul Muncii (chiar și ministru interimar pentru o scurtă perioadă), Nicolae Ivășchescu. El a fost trimis de la București să gestioneze situația politică în județ după fuziunea cu UNPR și după rezultatul foarte slab de la locale, când și PMP, și UNPR au înregistrat scoruri cu mult sub așteptări (2,21%, respectiv 3,25%).

În condițiile date, declarația noului președinte cu privire la obiectivul propus pare super-optimistă:

Am fost desemnat de către președintele Traian Băsescu și Vali Steriu, care au decis ca eu să preiau această organizație pentru a obține un rezultat foarte bun la alegerile parlamentare. Rezultatele (la alegerile locale – n.r.) nu au fost așa cum se aștepta, nici la PMP, nici la UNPR. (…) Îmi doresc ca, în urma alegerilor parlamentare, să obținem 2 deputați și 1 senator, ăsta este targetul pe care ni l-am propus și pe care, împreună cu echipa mea, îl vom și atinge. Vom discuta în luna decembrie, să vedeți dacă am avut dreptate sau nu.

Altfel, PMP Dâmbovița nu are, încă, un birou de conducere, așezat ierarhic, ci doar președinte. Lucrurile se vor aranja, spune Ivășchescu, după analize și discuții viitoare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.