FLORIN POPESCU la PSD >> „Pentru ce ne-am bătut atâția ani cu el, dacă prietena Rovana Plumb îl aduce acum în partid?”

Senatorul PRO ROMÂNIA, Adrian Țuțuianu, a venit astăzi cu o serie de informații care vin să provoace multe sentimente amestecate în rândurile membrilor PSD: recunoscut drept cel mai mare adversar politic al partidului în ultimele decenii, fostul președinte PDL, Florin Popescu, a venit în PSD (fără acte) și merge în teritoriu la întâlniri ale partidului. Subiectul, dincolo de afirmațiile senatorului Țuțuianu, a fost confirmat pentru Politica Broaștei de cel puțin 4 primari social-democrați.

Adrian Țuțuianu:

Adversarul cel mai puternic pe care l-a avut vreodată PSD în județul Dâmbovița, vorbesc de Florin Popescu, s-a alăturat echipei PSD în varianta Dragnea – Rovana „Pauker” Plumb.

Vreau să vă precizez de la început că nu am o problemă de natură personală cu dl Florin Popescu. După cum ați văzut, am încercat să ne purtăm civilizat, voi continua să mă port civilizat. Abordarea pe care o am astăzi este una de natură politică.

Este ultimul nivel de rușine și de mizerie la care s-a ajuns în PSD Dâmbovița. După ce-au venit tot felul de venetici și personaje triste, care n-au făcut mulți purici prin niciun partid, iată că ne trezim acum că adversarul cel mai mare pecare l-a avut PSD în acest județ este parte a echipei Rovana „Pauker” Plumb. Săptămâna trecută, la Pucioasa, a participat la activități de pregătire a campaniei electorale – înțeleg că au fost și câțiva care au protestat față de acest lucru.

Vreau să întreb și eu astăzi membrii și simpatizanții PSD Dâmbovița pentru ce ne-am bătut atâția ani cu Florin Popescu și PDL-ul lui dacă prietena Rovana Plumb îl aduce acum în partid? Pentru ce am suportat ani de zile de încrâncenare și sacrificii pe care numai noi le știm, dacă doamna Plumb era, bine-mersi, prietenă cu Florin Popescu? Ce spune asta despre campaniile noastre anterioare? Cum mai poate ridica Rovana Plumb ochii în fața unor oameni din partid, care și-asu sacrificat multe lucruri în bătălia cu cel care – așa credeam noi – era adversarul nostru principal? (…) De asemenea, îmi pun niște semne de întrebare cu privire la jocurile pe care Rovana Plumb le-a făcut în PSD de-a lungul acestor ani. Încep să cred că, în timp ce noi luptam cu Florin Popescu, ea era într-o relație de foarte bună amiciție, ceea ce este inacceptabil.

Prima dată, așa, mai pe față, a fost la Petrești (la ziua comunei – n.r.), unde le-a calculat și procente pe localități. Iar zilele acestea a fost la mai multe întâlniri de partid ca să-i instruiască pe cei din PSD cum să se organizeze pentru duminică. Sigur că unii s-au revoltat. Unii care au fost dați afară din serviciu de Florin Popescu – să-i învețe acum el cum se face campanie, nu poate fi acceptat. Repet, discuția mea e strict politică, n-am nimic de natură personală cu el.

Este o rușine ca PSD să fie condus astăzi de Florin Popescu de la PDL, de Sebi Marin de la PNL, de Radu Popa de la PPDD și de alți indivizi care n-au avut niciodată vreo legătură cu acest partid.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.