Fostul deputat și lider PNL Dâmbovița, Iulian Vladu, se întoarce în politică, la PMP / primele declarații

Fostul deputat și co-președinte PNL Dâmbovița, Iulian Vladu, se întoarce în lumea politică. De data asta, în PMP. Vladu a ieșit brusc din peisajul politic local când, în 2016, la alegerile parlamentare, pe ultima sută de metri, a fost mutat pe locul 2 pe lista de la Camera Deputaților, la schimbare cu Cezar Preda. PNL n-a obținut decât 1 deputat și Vladu a dispărut.

Până ieri, când a anunțat:

Da, este oficial! Revin în politică.
În calitate de președinte al PMP Dâmbovița voi candida pentru Camera Deputaților. Revin în politică cu proiecte concrete de dezvoltare ale județului care în prezent sunt total ignorate de actualii guvernanți. Educație, locuri de muncă, business și infrastructură. Aceștia sunt cei 4 piloni pe care ne bazăm în dezvoltarea întregului județ. Cum voi face asta în calitate deputat? Cu toate resursele pe care le am la dispoziție. Și le am. Mă voi lupta pentru Dâmbovița pe toate planurile. Am mai facut-o de-a lungul timpului cu multe proiecte și am reușit. Oamenii locului știu.
Sunt și eu un om al locului și aici rămân să fac treabă! Nu candidez pe liste impuse de la centru, cu nume care nu sunt din zonă., cum se întâmplă la alte partide Eu știu toate problemele noastre locale. Iar acum vreau și pot să pun umărul la rezolvarea lor.
Revin! Cu soluții.
Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.