Fostul președinte CJD, Florin Popescu – 2 ani de închisoare cu executare! Decizia nu e definitivă!

florin-popescu-dna

Deputatul dâmbovițean ales pe colegiul Târgoviște, Florin Popescu, a fst condamnat astăzi la 2 ani de închisoare cu executare de către instanța ICCJ. Decizia nu este definitivă, Popescu având posibilitatea recursului în termen de 10 zile.

Florin Popescu a fost trimis în judecată de DNA în iunie 2014, pentru săvârșirea infracțiunilor de folosire a influenței, de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

DNA: În cursul anului 2012, inculpatul Popescu Florin Aurelian, folosind influența și autoritatea decurgând din funcția de președinte al organizației județene Dâmbovița a unui partid, i-a cerut administratorului unor societăți comerciale cantitatea de 50.000 – 60.000 pui grill (60 – 80 tone, cu valoare de peste 400.000 lei) pentru a o distribui în scop electoral cetățenilor din județul Dâmbovița, în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie 2012.

În cazul lui Florin Popescu, DNA a solicitat Camerei Deputaților încuviințarea arestării preventive a deputatului, însă cererea a fost respinsă.

Citiți și: Vă dau cuvântul meu că n-am mâncat nici măcar o aripă de pui de acolo!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.