FOTO: Cros cu peste 1.000 de participanți la Pucioasa, în ultima zi a Săptămânii Europene a Sportului!

saptamana europeana a sportului pucioasa (1)

Federația Română Sportul pentru Toți a organizat între 23-30 septembrie cea de-a treia ediție a unui eveniment remarcabil – Săptămâna Europeană a Sportului în România, prilej cu care în București  și în peste 30 de județe din țară s-au desfășurat evenimente de gen cu participarea a nu mai puțin de 40.000 de persoane de toate vârstele.

În Dâmbovița, orașul Pucioasa a marcat astăzi ultima zi a Săptămânii Europene a Sportului prin organizarea crosului „Alerg pentru sănătate” de către Primăria orașului, Consiliului Județean Dâmbovița și Asociația Județeană Sportul pentru Toți. În competiție s-au înscris peste 1.000 de participanți, fete și băieți din tot județul, pe categorii de vârstă: 7-11 ani, 12-15 ani, 16-18 ani, 18-35 ani și peste 35 ani.

La startul din Parcul Central al orașului au fost prezenți primarul orașului Pucioasa – Constantin Ana, viceprimarul Dan Sprînceană, președintele CJ Dâmbovița – Alexandru Oprea, senatorul Adrian Țuțuianu, deputatul Corneliu Ștefan, inspectorul școlar general Sorin Ion și inspectorul școlar general adjunct Cristina Stroe, președintele Federației Române Sportul pentru Toți – Alin Ilarion și președintele Asociației Județene Sportul pentru Toți – Gabriel Costache.


Săptămâna Europeană a Sportului este o inițiativă a Comisiei Europene de promovare a sportului și a activității fizice în întreaga Europă. Având în vedere succesul înregistrat la primele ediții, aceasta va continua să creeze noi activități și, de asemenea, să le îmbunătățească pe cele care au avut succes. Tema generală a campaniei rămâne „#BeActive” și ar trebui să încurajeze orice persoană să fie activă pe durata acestei săptămâni și să rămână activă pe parcursul întregului an.

Anul acesta, Săptămâna Europeană a Sportului a reunit, în 32 de țări, peste 9 milioane de participanți la mai mult de 33.700 de evenimente.

Onoare muncii!

saptamana europeana a sportului pucioasa (2) saptamana europeana a sportului pucioasa (3) saptamana europeana a sportului pucioasa (4) saptamana europeana a sportului pucioasa (5) saptamana europeana a sportului pucioasa (6) saptamana europeana a sportului pucioasa (7) saptamana europeana a sportului pucioasa (8) saptamana europeana a sportului pucioasa (9)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.