FOTO! E şantier la Titu: amenajare spaţii verzi, reabilitare termică, asfaltare!

IMG_0205

E moblizare maximă la Titu la început de aprilie. Se lucrează pe toate fronturile, aşa am fost informaţi. Cu vorbe şi poze:

Au început lucrări de amenajare peisagistică – plantat flori, arbori,  amenajare spaţii verzi,  fiind realizate atât cu angajaţii şi utilajele Primăriei Titu, cât şi cu cu beneficiari ai Legii 416/ 2001 privind venitul minim garantat  (cei care beneficiază de ajutor social).

Tot astăzi au demarat lucrările de reabilitare termică pentru primele 16 scări de bloc,  cu fonduri suportate integral de la bugetul local al Primăriei Titu,  urmând ca o parte din restul de până la 66 de scări de bloc să fie reabilitate în toamna acestui an, cealaltă parte rămânând a se efectua în anul 2015.

De asemenea,  a început asfaltarea străzii Baiului,  în baza unui contract de asociere cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa  (50 % Consiliul Local Titu,  50 % Consiliul Judeţean Dâmboviţa),  urmând ca finalizarea lucrării, inclusiv a trotuarelor, să se încheie în termen de 90 de zile.

Viceprimarul Vlad OPREA a participat la aceste lucrări  şi  va supraveghea  în zilele următoare  întreaga desfăşurare a acestor acţiuni, lucrări şi investiţii.
Onoare muncii!
 
IMG_0207 IMG_0182 IMG_0187 IMG_0190 IMG_0191 IMG_0194 IMG_0202IMG_0199

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.