Gabriel Boriga, despre relația „pozitivă” cu Adrian Țuțuianu: „Ne-am dat seama…”

watermarked-boriga si tutuianu

Pentru pasionații cu ținere de minte, raporturile dintre președintele Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, și primarul municipiului Târgoviște, Gabriel Boriga, au fost, de-a lungul anilor, izvor de muniție cum rar s-a văzut prin peisajul politic autohton (Nu punem la socoteală războiul cu Florin Popescu, că dăm în altă ligă). Dacă ținem doar socoteala anilor cât Țuțuianu era senator și strângea rândurile Opoziției, umplem câteva caiete dictando cu vorbele abrazive zburate dintr-o parte-n alta.

Între timp, sufletele s-au mai potolit, au trecut niște alegeri, s-au vindecat din răni. Plus că e chestie de carieră politică să lași deoparte trecutul. Așa se face că relația Boriga – Țuțuianu s-a îmbunătățit vizibil (se știe, binele comunității), cu accente publice în discursurile amândurora.

Președintele CJD declara acum câteva zile, într-un interviu pentru politica-broastei.ro, că a găsit „calea corectă de comunicare în interesul oamenilor” cu primarul capitalei de județ, dincolo de episoadele nucleare dintre ei. Vine acum edilul și întărește, în cadrul unui interviu acordat Andei Ștefan pentru Columna TV, armonia instituțională cu vorbe alese:

 • Am lăsat deoparte orgolii, am lăsat deoparte pasiuni politice și ne-am dat seama – și aici vorbesc, în primul rând, de relația cu președintele Consiliului Județean – că, totuși, putem să facem mult mai multe lucruri bune împreună, pentru Târgoviște și pentru Dâmbovița, că și eu pot să ajut județul, cum și președintele poate să ajute Târgoviștea, decât dacă stăm amândoi pe orgolii, ceea ce nu e cazul. Avem o relație bună, o relație pozitivă care sper să se materializeze și în fapte.
 • Deja am discutat pentru niște proiecte pe care Târgoviștea le are și de care are maximă nevoie de susținere guvernamentală. Am discutat cu dl Adrian Țuțuianu, am ajuns la câteva puncte de interes comun, inclusiv pe promovare a Târgoviștei și a județului Dâmbovița, inclusiv pe alte proiecte culturale, dar și pe aducerea de bani de la Guvern. Chiar acum trei săptămâni am discutat cu dânsul despre cum reușim să aducem o finanțare de la Ministerul Mediului pentru a reuși să facem ceva la albia râului Ialomița, acolo unde a ros malul la Parcul Mihai Bravu.

Pace și dulceață!

Comentarii

comentarii

3 Comentarii

 1. zu@yahoo.com says:

  S-au înțeles la ciolan iar Targoviștea arată ca o șatră…

 2. nu politica este o curva, ci, politicieni sunt curve!

 3. enache lucian says:

  Cine a tradat o data va mai trada ! Pacat ca din tradare unii si-au facut o profesie iar aceasta profesie nu este in codul CAEN deci nu poate fi impozitata si nici macar nu este incriminata de legea penala sau macar de cea civila. Am fi putut incerca ceva cu legea electorala dar n-a tinut. Degeaba incercam sa facem in Targoviste un centru de tratare a autismului politicienii nu cred ca se vor lasa internati. Daca ii intrebi pe politicieni care au schimbat doua pana la sase partide toti se considera morali.
  Iar dragilor „anonimi”” pe care nu va pot da in judecata pentru calomnie nu toti politicienii sunt curve. Iar pe de alta parte daca in Romania ar fi legiferata „cea mai veche profesie din lume””asociatia curvelor „v-ar pute da in judecat pentru calomnie pentru ca ele curvele au un contract la vedere cu tarif si banii inainte nu ca unii din politicienii nostri care iti cer votul si dupa ce au ajuns acolo nu-si respecta contractul.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.