Gabriel Cristache deplânge moartea Opoziției în Dâmbovița și acuză intervențiile lui Țuțuianu (PSD) și Vladu (PDL) în demiterea lui Volintiru

gabriel-cristache-pnltargoviste

Demiterea lui Mihail Volintiru de la șefia PNL Dâmbovița lasă urme în rândul fidelilor săi. Proaspăt demisionar din funcția de președinte al PNL Târgoviște, Gabriel Cristache, unul din colaboratorii apropiați ai lui Volintiru, oferă drept explicații pentru înlăturarea acestuia demersuri dinspre PSD (Adrian Țuțuianu) și, mai interesant, PDL (Iulian Vladu). Cum ar veni, adică, cei doi și-au unit eforturile întru mazilirea marelui liberal, drept pentru care Opoziția a înregistrat un deces remarcabil.

Gabriel Cristache: Nu este niciun secret că domnul președinte Adrian Țuțuianu a încercat de foarte mult timp să scape, întru-un fel, de domnul Volintiru. Nu a fost comod, pentru că domnul Volintiru chiar făcea opoziție aici, în județul Dâmbovița. Dacă mă întrebați pe mine, în acest moment, Opoziția a murit în județul Dâmbovița odată cu plecarea domnului Volintiru. Sunt sigur că domnul Țuțuianu, prin intermediul domnului vicepreședinte al Consiliului Județean și fost președinte al PNL Dâmbovița, Gabriel Grozavu, a putut să lucreze la domnul Orban și la conducerea din București pentru schimbarea domniei-sale. Altfel nu înțeleg de ce domnul Grozavu ar fi rămas pe funcția pe care este, funcție obținută prin USL, de vicepreședinte al Consiliului Județean. (…) Cred că și PDL, prin domnul președinte, presupun, a pus un pic umărul la această schimbare. Nici pentru domnul Vladu nu era comod să negocieze cu domnul Volintiru.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.