Gabriel Grozavu, în 2016: „Prietenul meu, Ciprian”. Grozavu, azi: „N-am declarat niciodată că mi-e prieten” (proba audio)

Posted by
prisacaru

Gabriel Grozavu (stânga), lângă Ciprian Prisăcaru, declarându-i prietenia atunci când a fost anunțată candidatura pentru Primăria Târgoviște

N-am priceput niciodată de ce se încăpățânează oamenii să fie ridicoli, când nu-i forțează nimeni s-o facă. Gabriel Grozavu, de exemplu. Liberal vechi, prezent în multe conferințe de presă, înregistrat.

Anul trecut, pe 19 februarie, venea alături de Ciprian Prisăcaru și susținea public desemnarea acestuia drept candidat la Primăria Târgoviște. Cu vorbe:

Este adevărat, dacă, atât eu, cât și Gabi Plăiașu, aveam șanse reale să câștigăm Primăria Târgoviște, Ciprian Prisăcaru reprezintă o certitudine. Îl felicit pentru asta, mă știți de atâția ani, am fost și voi rămâne numai liberal. Îl voi susține pe colegul și prietenul meu, Ciprian, cu tot ce pot, îi voi fi alături în orice acțiune, în orice demers al său.

Pentru cei cu îndoieli mai profunde, aveți și captura audio:

.

Astăzi, 6 iunie 2017, dl Grozavu are probleme de memorie. Îl face pe Prisăcaru un „om al intereselor mărunte” după înscrierea în PSD, dar nu mai recunoaște (nici întrebat de 3 ori), declarația de prietenie de odinioară:

N-am declarat niciodată că mi-e prieten. Prieteniile în politică sunt extrem de rare, le numeri pe degetele de la o mână. (…) Nu-mi aparține expresia „prietenul meu, Ciprian Prisăcaru”.

Revin, n-am priceput niciodată de ce se încăpățânează oamenii să fie ridicoli, când nu-i forțează nimeni s-o facă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.