Galerie foto: A început Festivalul Medieval Dracula – Târgoviște, 2015!

festivalul dracula (1)

S-a întâmplat în această seară, pe platoul Curții Domnești din Târgoviște, deschiderea oficială a celei de-a doua ediții a Festivalului Medieval Dracula. Au fost prezenți reprezentanții celor 2 instituții organizatoare – Cristian Stan, primarul interimar al municipiului Târgoviște și Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, precum și târgovișteni doritori să asiste la momentul pus în scenă: ieșirea lui Vlad Voievod din Turnul Chindiei și Garda Cetății.

Cristian Stan: Vom avea 6 zile de muzică, 6 zile în care, în fiecare seară, Garda Cetății va patrula în jurul Curții Domnești pentru a se asigura că totul este în ordine, 6 zile în care Dracula va fi în Târgoviște, printre noi toți, 6 zile în care, sper eu, cât mai mulți târgovișteni și nu numai vor veni aici, la Complexul Muzeal „Curtea Domnească”, pentru a asista la acest festival medieval.

Adrian Țuțuianu: Sunt bucuros că avem ocazia să începem astăzi cea de-a două ediție a Festivalului „Dracula”, un festival care și-a propus să promoveze municipiul Târgoviște și județul Dâmbovița ca destinație de turism cultural. Avem un program variat, încercăm să răspundem așteptărilor tuturor. Sper că vom fi mai buni decât anul trecut și că vremea va fi mai bună decât a fost anul trecut. M-aș bucura să fiți în număr cât mai mare alături de noi, în aceste zile și, sigur, așteptarea mea este ca într-un an, doi, să avem foarte mulți oaspeți din țară și din străinătate.

Festivalul continuă zilele următoare, programul complet putând fi urmărit AICI.

festivalul dracula (2) festivalul dracula (3) festivalul dracula (4) festivalul dracula (5) festivalul dracula (6) festivalul dracula (7) festivalul dracula (8) festivalul dracula (9)festivalul dracula (11)festivalul dracula (12)festivalul dracula (13) festivalul dracula (10)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.