GALERIE FOTO: Elena Udrea s-a bucurat de podoabe și must la Târgoviște

elena udrea targoviste (16)

S-a întâmplat astăzi ca șefa PMP, candidat al partidului pentru Cotroceni, Elena Udrea, să-și petreacă ziua în municipiul Târgoviște, fructificând din plin sărbătoarea Zilelor Cetății.

După o vizită la IPS Mitropolit Nifon și o conferință de presă, Udrea a mers prin centrul municipiului și a vizitat Târgul Meșteșugarilor. I-a trebuit peste un ceas ca să treacă Parcul Mitropoliei de-a lungul. Poze cu sutele, cumpărături de broboade, podoabe, mărgele, un degustat de must și dialoguri cu târgoviștenii care insistau să schimbe ceva impresii cu ea – ăsta a fost tabloul, mai mult decât satisfăcător pentru staful PMP, în care s-a desfășurat plimbarea.

Udrea a fost însoțită de președintele PMP Dâmbovița, Adrian Rădulescu, și de colegii cu care a venit de la București, în frunte cu Ruxandra Dragomir și Gelu Vișan. Aceștia doi din urmă au avut, pare-se, roluri precise în „schema” de eveniment. Dacă fosta jucătoare de tenis și-a petrecut timpul fotografiind-o în permanență pe șefa ei cu telefonul, Gelu Vișan a avut grijă să-i țină deoparte pe nemulțumiții care aveau oareșce reproșuri să-i aducă Doamnei. Cât despre Adrian Rădulescu, pe el l-am remarcat atunci când s-a contrat cu un nene care striga ceva de „partidul puilor la rotisor”.

Onoare muncii!

elena udrea targoviste (1) elena udrea targoviste (2) elena udrea targoviste (3) elena udrea targoviste (4) elena udrea targoviste (5) elena udrea targoviste (6) elena udrea targoviste (7) elena udrea targoviste (8) elena udrea targoviste (9) elena udrea targoviste (10) elena udrea targoviste (11) elena udrea targoviste (12) elena udrea targoviste (13) elena udrea targoviste (14) elena udrea targoviste (15)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.