GALERIE FOTO: Mii de dâmbovițeni în Târgul anual de la Titu

targul de la titu (9)

S-a întâmplat și anul acesta, în perioada 12-15 septembrie, ca Târgul de toamnă de la Titu, organizat de Primăria și Consiliul Local, să adune câteva mii de producători agricoli, meșteșugari, comercianți și simpli vizitatori. Devenit, deja, o tradiție a locului, Târgul de la Titu s-a impus ca cel mai important eveniment de acest fel al toamnei dâmbovițene.

Și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a vizitat, astăzi, târgul, împreună cu gazdele locale – primarul Traian Niculae, viceprimarul Vlad Oprea și deputatul de colegiu, Ionuț Săvoiu. Alături de președintele CJD au venit administratorul public al județului, Alexandru Oprea, primari social-democrați din județ (inclusiv aceia „convertiți” recent), colegi de partid și din administrația județeană.

Onoare muncii!

targul de la titu (1) targul de la titu (2) targul de la titu (3) targul de la titu (4) targul de la titu (5) targul de la titu (6) targul de la titu (7) targul de la titu (8) targul de la titu (10) targul de la titu (11) targul de la titu (14)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.