Georgică Dumitru, candidatul ALDE pentru șefia CJD: Voi fi un președinte mai performant decât prietenul Adrian Țuțuianu!

adrian tutuianu - georgica dumitru (2)

ALDE, formațiunea condusă la centru de Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, va merge singură în alegerile locale la nivelul județului Dâmbovița. Nu asta ar fi informația nouă, ci faptul că președintele Organizației Județene, deputatul Georgică Dumitru (foto dreapta), va deschide lista pentru Consiliul Județean Dâmbovița și va fi propunerea partidului pentru funcția de președinte.

Georgică Dumitru:

Așa cum a spus și copreședintele Tăriceanu, nu trebuie să ne mulțumim cu locul 3, ci să țintim puțin mai sus. Previziunile noastre de acum indică faptul că nicio forță politică din Dâmbovița nu va putea face majoritate de 50+1 în Consiliul Județean. Ca atare, cred că este indicat pentru noi de a ataca chiar și funcția de președinte al Consiliului Județean. În acest sens, pot să vă spun că voi fi primul pe lista de consilieri județeni și, dacă se poate, voi ataca și președinția Consiliului Județean. Sunt convins că voi fi un președinte de consiliu județean mai performant decât prietenul meu, Adrian Țuțuianu. Pot să vă spun că pot fi un președinte de consiliu județean mai bun chiar și pentru primarii PSD.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.