„Guvernul Cîțu, în moarte clinică” / Președintele PSD și CJ Dâmbovița acuză „criza sinistră” de la nivelul Executivului

Președintele PSD și CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, acuză partidele care formează Guvernul că, prin criza politică pe care au provocat-o și o întrețin, afectează grav derularea investițiilor, mai ales acolo unde e nevoie de colaborare și susținere între autoritățile județene și ministere. Ștefan a exemplificat cu cele 3 proiecte ale Consiliului Județean Dâmbovița din domeniul Sănătății, unde ar fi avut nevoie de un partener de dialog, care lipsește odată cu demiterea ministrului Voiculescu (și întârzierea numirii unui alt ministru):

Corneliu Ștefan:

De când a început criza politică în Guvernul României, peste 400 de români au murit în spitale, de Covid. Sute de bolnavi au ajuns să zacă pe holurile spitalelor și în camerele de gardă, pentru că nu mai sunt locuri în ATI. Chiar aseară am văzut un comunicat de presă din partea Ministerului Sănătății, care spunea că în toată țara mai sunt doar 20 de locuri la ATI. Vedem foarte clar cum, pe zi ce trece, România se scufundă din cauza acestei crize sinistre.

Numai în județul Dâmbovița avem 3 proiecte pe care le-am lansat de când sunt președinte al CJD. În primul rând, ne aflăm în procedură de achiziție publică pentru extinderea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.(…) În al doilea rând, extinderea Secției de Cardiologie – am solicitat sprijin fostului ministru al Sănătății (n.r. – Vlad Voiculescu) și vedem, astăzi, că nu avem partener de dialog pentru dotarea Spitalului cu un angiograf. (…) Nu în ultimul rând, săptămâna aceasta vom scoate la licitație sediul nou pentru pentru Ambulatoriul de specalitate din cadrul Spitalului Județean.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.