ÎN SFÂRȘIT! Se lucrează pe unul din cele mai importante drumuri județene: Pitaru – Potlogi!

foto2

Unul din cele mai așteptate (poate prea așteptate) obiective de investiții pe infrastructura rutieră își dă drumul la Potlogi. E vorba de reabilitarea și modernizarea DJ 711 A, pe tronsonul Serdanu – Potlogi, drum care leagă DN 7 de autostradă, vital pentru locuitorii din întreaga zonă.

Investiția se ridică la 4,7 milioane lei și are drept executant firma C&I Trans Europe din Gura Ocniței.

Adrian Țuțuianu:

Suntem pe unul dintre cele mai importante şantiere pe materie de drumuri ale Consiliului Judeţean. Este o lucrare mare pe care am început-o în 2012 cu o alocare mică, dar am arătat că am intenţia să o rezolv; problema trenează de vreo 7-8 ani. E un drum principal, important, care leagă centrul Potlogiului de DN 7 şi, sigur, din centrul Potlogiului merge spre autostradă. Este important pentru toată zona şi nu doar pentru locuitorii din Potlogi. Oricum, Potlogi e o localitate mare, cu 8.000 de locuitori și nu trebuie neglijat acest aspect. Drumul este important şi pentru locuitorii din Lunguleţu, pentru că folosesc în mod intens această zonă. Sigur, are o extensie în Lunguleţu pe care o știți și pe care am rezolvat-o în cursul anului trecut.

Ionuț Săvoiu, deputat Colegiul Titu:

Acest drum nu leagă doar Potlogiul de autostradă sau de zona asta, DN 7; el merge mai departe, la Conțești și este în planul Consiliului Județean să fie asfaltat până la ieșirea din Răcari. Deci e un drum mai lung, e o etapă dintr-un proiect mai amplu.

Nicolae Catrina, primar Potlogi:

Avem satisfacția că domnul președinte ne ajută și ne ajută consistent. Așa cum a spus și dânsul, e un drum important, nu (doar) pentru Potlogi, ci pentru toată zonă, pentru că este un drum de legătură între DN 7 și autostradă.

Vlad Ion, primar Lungulețu:

Pentru locuitorii din Lungulețu, cultivatori de varză și cartofi, e foarte important, deoarece pe aici, toți cumpărătorii din Oltenia folosesc acest drum: autostradă – DN 7 – Lungulețu.

Onoare muncii!

foto1foto3

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. gogonele de alegeri!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.