Încă 10 medici noi la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște / record național în ultimii 2 ani

Conducerile Consiliului Județean Dâmbovița și Spitalului Județean de Urgență Târgoviște au organizat, astăzi, o conferință de presă de prezentare a 10 medici noi, angajați recent. Este al treilea „val” de angajări din ultimii 2 ani și o schimbare în bine a percepției specialiștilor față de spitalul dâmbovițean.

Corneliu Ștefan, președinte CJD:

De 2 ani de zile, am început o politică de recrutare a medicilor pentru a mări echipa Spitalului Județean și, astăzi, am deosebita plăcere să prezint 10 colegi noi, 9 sunt medici specialiști și 1 rezident anul V; 4 din județul Dâmbovița, 5 din București și 1 coleg din județul Buzău. Cel mai important pentru viitorul SJUT – media de vârstă este de 32 de ani.

Președintele CJD spune că un atu în atragerea de medici noi îl reprezintă investițiile demarate la nivelul SJUT, în special cele 3 proiecte mari: Ambulatoriul de Specialitate, Unitatea de Primiri Urgențe și Secția de Cardiologie.

Claudiu Dumitrescu, manager general SJUT:

E un record la nivel național cu aducerea a aproximativ 50 de medici în ultimii 2 ani (angajări noi + transferuri). E un efort concertat, împreună cu dl președinte, ne concentrăm pe resursa umană, să avem specialități rare, specialități care n-au fost la Târgoviște.

Potrivit lui Dumitrescu, rămân, în continuare, ca sectoare deficitare cu prioritate la aducerea de oameni noi, Neurologia, Medicina de Urgență și Radiologia.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.