Indigo după europarlamentare: mașini vandalizate electoral la Târgoviște. Cristian Stan >> E dispreț față de târgovișteni și bunurile lor!

photo (6)

Cu 5 zile înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale, apar primele gesturi remarcabile de manipulare electorală. Astfel, nopțile trecute au fost aplicate pe mai multe mașini din cartierul Sagricom afișe arătându-l pe Victor Ponta. Afișele sunt aplicate cu un tip de adeziv care face extrem de dificilă îndepărtarea lor (cu atât mai mult cu cât unele sunt amplasate pe geamuri sau parbrize), determinând iritarea și indignarea proprietarilor. Gestul de vandalism repetă la indigo acțiunea reclamată de PSD Dâmbovița în ziua alegerilor europarlamentare (vezi AICI), când sute de mașini din Târgoviște, Moreni, Găești și Răcari au fost atacate în același mod.

cristian stan - restante taxe habitat

Președintele PSD Târgoviște și viceprimar al municipiului, Cristian Stan, a reacționat, criticând disperarea adversarilor ce recurg la asemenea gesturi și solicitând Poliției să identifice făptuitorii:

Mi se pare, din partea celor care recurg la asemenea practici, o atitudine de dispreț total față de târgovișteni și față de bunurile acestora. Practic, pentru un scop electoral și pentru a încerca cu disperare să scadă în procente Alianța PSD – UNPR – PC, se încearcă această manipulare a electoratului. Sigur că este foarte deranjant să găsești dimineața, pe mașină, un afiș care nu se mai ia, iar în momentul în care se încearcă îndepărtarea lui se dezlipește și cu vopseaua de pe mașină.

Vreau să asigur pe toți târgoviștenii că Partidul Social Democrat sau vreunul din aliații săi nu practică asemenea metode. Niciodată nu am făcut-o și nu o vom face. Repet, sunt tactici de manipulare, tactici prin care adversarii noștri politici – pentru că altă explicație nu găsesc – încearcă să discrediteze Partidul Social Democrat și pe candidatul Victor Ponta, cotat cu cele mai mari șanse în competiția electorală.

Eu îmi mențin speranța că adversarii noștri politici vor da dovadă de responsabilitate, nu să-și bată joc de târgovișteni încă o dată, așa cum s-a întâmplat la alegerile europarlamentare. De asemenea, solicit în mod public Poliției municipiului Târgoviște să ia măsurile care se impun în vederea asigurării integrității, climatului de ordine care trebuie să caracterizeze nu numai perioada de campanie electorală, ci, în general viața publică a municipiului.

Este absolut inimaginabil ce se întâmplă. Dacă au început cu Sagricom și nu vom lua atitudine, probabil vor continua în tot municipiul Târgoviște.

Onoare muncii!

photo (1) photo (3)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.