Informații pe surse din ultimul BPJ al PSD Dâmbovița / conflicte, ultimatumuri, presiuni

Continuă disprețul PSD Dâmbovița pe zona de comunicare cu presa locală. Partidul nu mai organizează conferințe de presă, probabil obosit de luptele interne pentru putere.

În lipsa informațiilor oficiale, ne mulțumim cu cele pe surse.

La ultimul ședință de BPJ, a fost circ în toată regula. Telegrafic:

  • Rovana Plumb l-a certat pe Alexandru Oprea. Andrei Plumb l-a certat pe Alexandru Oprea. Radu Popa l-a certat era gata-gata să sară la bătaie cu Alexandru Oprea.
  • Între reproșuri: că are peste 100 de milioane lei necheltuiți la CJD. Că e slab manager. Că înregistrează pe toată lumea. Că face poliție politică.
  • Oprea le-a răspuns la modul: Dacă nu vă convine cum conduc, dați-mă afară!
  • Andrei Plumb a evocat un moment care l-a inspirat în acest partid: când s-a dus el la Codrin Ștefănescu și i-a spus opinia în privința desemnării lui Oprea la șefia CJD (că nu ar fi o decizie bună); iar Codrin, intelectual desăvârșit, i-a spus că face ceva pe opinia lui. Morala lui Plumb: cam tot atât ar trebui să conteze și opinia președintelui CJD în apărarea mandatului său, dacă partidul zice altceva.
  • Rovana i-a dat 2 ultimatumuri lui Alexandru Oprea: (1) Laurențiu Neculăescu – administrator public, (2) Luisa Greaca – șef la Carpatmontana. (Se pare că dna Plumb nu se mai încurcă de amănunte precum nevoia organizării unui concurs sau faptul că la Carpatmontana există un manager cu contract de management, care, se pare, și-a îndeplinit integral criteriile de performanță. Amănunte. Dna Greaca trebuie să elibereze scaunul pe care-l ocupă azi – șef Serviciu Achiziții la Spitalul Județean – pentru o altă doamnă „de comitet” – Cerasela Perijoc, trezorier PSD Dâmbovița).

Cam atât. Informații pe surse. Până la următoarea conferință de presă, ne mulțumim cu astea 🙂

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.