Întâlnire la Hotelul Tolea: Volintiru vrea să preia PLR Dâmbovița și să-l încredințeze unuia dintre fidelii săi, Ciprian Iacob!

volintiru-compania-de-apa

Odată pleznit de la șefia PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru se agită să-și găsească un nou acoperiș, un nou sens politic în viață. Cum PNL nu mai e atât de atrăgător fără amicul Chițoiu înăuntru, iar PSD n-a fost suficient de vrăjit de capacitățile domnului Volintiru, omul s-a îndreptat acolo unde crede el că are loc să se desfășoare: către Partidul Liberal Reformator (PLR) al lui Călin Popescu Tăriceanu (unde, binecuvântat destin, secretar general este același Daniel Chițoiu, iar membru remarcabil în județ este socrul deputat Ion Pârgaru).

Stabilită direcția, Volintiru a trecut la fapte. Adică la vorbe, pe care le-a purtat ieri în hotelul prietenului Sandu Tolea, din Târgoviște. Vorbesc pereții subțiri că, înconjurat de fidelii Ciprian Iacob sau Gabriel Cristache, Volintiru a dat contur ideilor fixe despre viitorul său politic. Pasul 1 este acela de a-l determina pe Mircea Nistor să renunțe la coordonarea PLR Dâmbovița. În schimbul gestului, i s-ar fi promis lui Nistor un post de vicepreședinte în filială. Bașca asumarea de către Volintiru și compania a cheltuielilor de finanțare, cu tot cu sediu, campanie electorală, etc, etc, etc. Pasul 2 ar fi impunerea lui Ciprian Iacob (îl știți din trecutul umoristic, e domnul cu 34.560 de voturi) la conducerea PLR Dâmbovița. Pasul 3 așteaptă.

Comentarii pe marginea subiectului nu sunt foarte multe. Caracter aparte, domnul Volintiru merită un viitor politic mai bogat decât cel pe care și-l croise la PNL. Tocmai de aceea, așteptăm cu ochii larg deschiși campania umăr la umăr pe care o va desfășura alături de prietenii săi pesediști (Adrian Țuțuianu și restul) pentru alegerea lui Victor Ponta președinte în turul II.

Oroare muncii!

Comentarii

comentarii

3 Comentarii

  1. Ion Irimia says:

    Domnule broscar-sef, esti genial ! Felicitari pentru tot articolul , pana la (pen)ultimul cuvant !

  2. enache lucian says:

    Prima iubire nu se uita.

  3. „Sluga fidela a lui Tutuianu” vad ca-si mentine pozitia si face in continuare tot posibilul sa tina aproape de posteriorul celui care-i da banul cel mult dorit!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.