Ioan Marinescu, despre ecuația politică din județul Dâmbovița: PDL este un partid mai abordabil decât PNL!

ioan marinescu 2

La câteva ceasuri după închiderea urnelor din ziua alegerilor europarlamentare și stabilirea procentelor din dreptul fiecărui partid, între primele cuvinte ale președintelui PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, s-au aflat următoarele: Mă bucur că al doilea partid în județ este Partidul Democrat Liberal. După care, liderul social-democrat s-a dezlănțuit într-o suflare la adresa șefului interimar al PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru, autorul unei performanțe de 10% în județ.

Lângă bucuria exprimată de Țuțuianu, a adăugat precizări vicepreședintele PSD și CJ Dâmbovița, Ioan Marinescu, în cadrul emisiunii Riposta de la Columna TV. Cum ar veni adică, spune social-democratul, în contextul politic de moment există mai bune șanse de colaborare cu PDL Dâmbovița decât cu PNL-ul condus de Volintiru, oferind și o amintire-argument: adoptarea bugetului județului Dâmbovița, atunci când liberalii, deși membri ai USL, nu au votat proiectul:

Noi am trecut bugetul pe anul ăsta cu PDL-ul, nu cu PNL, cu care eram în alianță. Băieții ăștia, după ce au profitat de pe urma unei înțelegeri pe care noi am respectat-o, în sensul că au cerut paritate și li s-a dat, cu toate că erau o treime din ce era PSD, după ce s-au văzut cu sacii în căruță, au început să nu mai voteze. (…) PDL este un partid mai abordabil decât PNL.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

3 Comentarii

  1. enache lucian says:

    Care paritate ?! doi carnati un mititel, doi carnati un mititel, iar unul dintre mititeii eligibili era PC.-ist.

  2. marius marinescu says:

    de ce isi da asta cu parerea? este un singur sef care hotaraste cine cu cine colaboreaza. si seful este Tutuianu. nici nu se uita la părerelologul ăsta. un om care spune asemenea prostii pe post nu este un lider, nu este nici măcar o caricatură de lider. este un zero.

  3. ce bou este

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.