Ioan Marinescu, vicepreședinte PSD Dâmbovița, îl atacă pe Crin Antonescu la moralitate: Prietene, care-i caracterul tău…

ioan marinescu 2

Vicepreședinte CJ și PSD Dâmbovița, Ioan Marinescu n-a dat niciodată pe dinafară de dragoste pentru liberali. După ruperea USL, cu atât mai puțin. După atacurile lui Antonescu la Ponta, și mai puțin. Drept pentru care îl taxează pe președintele PNL, reproșându-i metehne pe partea de onestitate:

Crin Antonescu, de-a doua zi a început să-l atace pe Victor Ponta. Păi, prietene, care-i caracterul tău dacă până ieri ai fost prieten cu Ponta și ai ridicat mâna și ai spus că ne scapi de președintele Băsescu, iar azi îl critici pe Ponta?! (…) Cred că a fost un joc la mai multe capete și cel care a „furat-o” mai mult a fost Crin Antonescu. A crezut în Traian Băsescu.

Eu nu rețin, din toată această desfășurare și această agitație plecată, pe undeva, înainte de sărbătorile de iarnă, ca Victor Ponta să-l fi jignit cumva pe Crin Antonescu. Eu nu rețin. Dar a existat o permanentă tendință de iritare a PSD-ului. PSD, totuși, indiferent că vrea cineva sau că nu vrea să recunoască, e cea mai puternică forță politică din România. Am mai spus-o de câteva ori și o spun toți, pentru că e un adevăr: după 8 ani de opoziție, noi avem tot peste 30 și ceva la sută, 35… Nu poți să sfidezi electoratul, pentru că-ți faci rău ție. Crin Antonescu și-a făcut rău lui. (…) Noi am avut o activitate intensă la nivelul partidului, în județ, ne-am întâlnit cu cetățenii din cele 89 de localități, în primul rând cu activul nostru. Și toți ne întrebau: Dom’le, de ce merge pe jignirile astea? Nici noi n-am găsit explicațiile.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.