Iulian Vladu, replică aspră pentru parlamentarii PSD Dâmbovița: Nu e nevoie să mai mă văd cu primarii ca să aflu prioritățile pe care le au!

iulian vladu

În urmă cu două zile, parlamentarii PSD Dâmbovița anunțau stabilirea unui program de acțiuni în vederea pregătirii și susținerii bugetului pe anul 2015. Parte esențială a demersului, social-democrații și-au propus întâlniri cu fiecare primar, de unde să afle prioritățile și nevoile de finanțare.

Inițiativa a fost comentată de președintele PDL Dâmbovița, deputatul Iulian Vladu, care taxează tocmai ideea de a „recolta” acum problemele din teritoriu: Eu cred că, după doi ani de zile, să nu cunoști prioritățile fiecărei localități, este grav să fii parlamentar și să nu le cunoști. Ele sunt aceleași ca și acum doi ani de zile. (…) Nevoile le cunosc de doi ani de zile, la fiecare localitate. Nu e nevoie să mai mă văd cu primarii ca să aflu prioritățile pe care le au. Le-am cerut de fiecare dată în Consiliul Județean. Fiecare primărie și-a depus dosarul cu investiții și cu nevoile în Consiliul Județean.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.