Lansare PRO ROMÂNIA: mesajul lui Adrian Țuțuianu!

Unul dintre mesajele puternice din cadrul evenimentului de lansare a candidaților PRO ROMÂNIA la alegerile europarlamentare (vezi aici) i-a aparținut senatorului Adrian Țuțuianu, fost ministru al Apărării Naționale. Acesta a vorbit despre alegerea pe care a făcut-o și despre necesitatea validării electorale a formațiunii:

Am venit în PRO ROMÂNIA pentru că aici sunt prietenii mei cu care ani de zile am lucrat pentru binele românilor, pentru binele locuitorilor din județul Dâmbovița, pe care l-am condus câțiva ani. 

În al doilea rând, am venit în PRO ROMÂNIA pentru că este un partid pro-european și un partid care dorește să țină România sub umbrela de securitate a NATO. Este un lucru extrem de important într-un moment în care situația de securitate pe flancul estic al NATO și la Marea Neagră este extrem de dificilă.

În al treilea rând, vreau să dăm un semnal tuturor românilor și tuturor celor care cred în politici de centru-stânga, să le spunem că PRO ROMÂNIA este singura soluție, să le spunem că PSD-ul din care am fost dat afară pentru delict de opinie nu mai reprezintă o alternativă pentru cei mulți, să le spunem că acolo au rămas cei care sunt susținători ai ipocriziei, ai prostiei, ai proastei guvernări și ai unui mod de lucru pe care nu trebuie să-l repetăm.

De asemenea, ca responsabil cu organizarea partidului, am să vă spun tuturor: trebuie să validăm acest partid la alegerile din 26 mai. Validarea înseamnă un scor de minim 10%, asta trebuie să ne propunem. De asemenea, trebuie să ne propunem să avem 3 sau poate chiar 4 europarlamentari. Din momentul acela, devenim dintr-o idee frumoasă un partid politic spre care se vor îndrepta mulți. Vă invit la muncă pe toți, vă invit să mergem pe stradă, să discutăm cu oamenii. Și vă spun ce spunea un mare om politic: câte mâini strângi, atâtea voturi iei.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.