Liberalii dâmbovițeni jubilează după victoria din alegerile parțiale și ironizează PSD

Victoria obținută de PNL Dâmbovița în alegerile parțiale de la Cojasca și Braniștea a alimentat vocile liderilor organizației, care, de pe cai mari, vorbesc cu entuziasm despre acest succes de etapă. Mai mult, liberalii pun sânge pe rana PSD, susținând că secretul câștigării acestor alegeri a fost excelenta organizare, adică tocmai atuul incontestabil pe care social-democrații s-au bazat în ultimii 30 de ani.

Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:

Nimeni nu ne dădea șanse să câștigăm. Mulți spuneau, de fapt, așa au și declarat cei de la PSD, unul dintre parlamentari spunea că e sfârșitul carierei mele politice. Or să vadă că, din contră, vom fi mai întăriți, iar eu o să am o poziție la fel de puternică în partid.

Trebuie să le mulțumesc colegilor mei, a fost o organizare pe care, sincer, dacă reușim să o implementăm la următoarele alegeri, cei de la PSD vor avea mari probleme. Le-am spus domnilor parlamentari de la PSD să nu se mai lamenteze și, dacă au nevoie de un pic de consultanță în domeniul organizării, ne punem la dispoziție, dar dacă vom fi în vreo alianță peste vreo 100 de ani, nu acuma.

Știti de ce am câștigat la Braniștea și la Cojasca? Am fost foarte bine organizați, ne-am ales foarte bine oamenii și am fost bine organizați. I-am bătut prin organizare, altfel nu reușeam, că aveau forța mai mare, aveau atuurile necesare, erau la putere acolo de atâta timp.

Nu voi ceda un pas din a scoate județul de sub asuprirea pesedistă. (…) Dacă ar fi alegeri de-astea parțiale, vă spun că în 4 ani am fi mai puternici decât PSD.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.