Liviu Dragnea, reacție incredibilă la Ludovic Orban: Pe nebuni și pe bețivi e bine să-i lași în pace!

orban - dragnea

Președintele interimar al PNL Dâmbovița, Ludovic Orban, a intrat într-o spirală a propriilor declarații, care provoacă replici dintre cele mai grozave. După ce a afirmat că Victor Ponta ar fi ofițerul acoperit de care vorbea Traian Băsescu, liberalul a fost plesnit astăzi de vicepremierul Liviu Dragnea, aflat în vizită de lucru în județul Dâmbovița:

Eu, în general, mă feresc să comentez afirmațiile oricărui nebun. Așa sunt educat. Am zis că pe nebuni și pe bețivi e bine să-i lași în pace. Drept consecință, n-am ce să comentez. Dar când a făcut afirmația asta, când juca pe mese sau când?, a declarat Dragnea, adăugând că toate întrebările primite la conferința de presă sunt întrebări politice, exceptându-le pe cele cu privire la Ludovic Orban, care sunt „medicale”.

Și nu s-a oprit aici. După ce a inaugurat, la Târgoviște, un centru multifuncțional de resurse și servicii pentru adulți cu handicap, Liviu Dragnea a spus că obiectivul i-ar fi util lui Orban: Dar el e președinte la Dâmbovița (n.a. – președinte interimar al PNL Dâmbovița)? Ce-am inaugurat noi astăzi, îi este folositor. Deci, cum intri în curte, imediat în stânga, acolo, am vorbit cu doamna directoare, chiar sunt servicii de înaltă calificare. O să-i fie mai greu cu cântatul, dar cred că au soluții și pentru asta.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.