Liviu Stoica nu mai e directorul OCPI Dâmbovița. A fost promovat

Liviu StoicaOficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Dâmbovița are un nou director. Se cheamă Roxana David și vine pe urmele lui Liviu Stoica. Începând cu 20 ianuarie, acesta a fost numit director al Direcției Informatice din cadrul Autorității Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI). A stat, a analizat, a înmulțit, a împărțit și, după ce nu i-a mai dat cu virgulă, a făcut pasul înainte.

I-am smuls și noi o scurtă declarație 🙂 :

Da, nu mai sunt director OCPI Dâmbovița începând cu 20 ianuarie. Am lăsat lucruri bune acolo, sunt multe proiecte în derulare și am încredere că actualul director, domnișoara Roxana David, se va descurca foarte bine.

Am avut o discuție în luna decembrie 2013 cu domnul director general al ANCPI, Arthur Ursu, care mi-a propus să vin la București, ca director al Direcției Informatice. E o provocare imensă pentru mine și nu am vrut sa o ratez.

Cred că funcția actuală e mult mai potrivită pentru structura în care m-am definit în ultimii ani. Aici este vorba de management al domeniului pe care eu, efectiv, îl iubesc, domeniu care rezonează cu ideile și cu experiența câștigată în privat.

Sunt deja multe proiecte în derulare demarate de colegii mei, proiecte frumoase, utile și moderne, de care abia aștept să mă ocup: implementarea certificatului digital (semnătura electronica) în colaborare cu partenerii, depunerea documentelor în format electronic pe baza semnăturii electronice, plata online pentru serviciile și produsele oferite de ANCPI, implementarea geoportalului INSPIRE în care vor fi  interconectate date geospațiale de la mai multe instituții românești etc.

Să mai spunem că Stoica rămâne consilier județean, noua funcție nefiind incompatibilă cu statutul.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.