Liviu Vasilescu a fost reconfirmat președinte TSD Dâmbovița! (foto)

tsd dambovita (9)

S-a întâmplat miercuri, 9 septembrie, conferința de alegeri a Organizației Județene a Tineretului Social – Democrat (TSD) Dâmbovița. Au participat președintele PSD Dâmbovița – Adrian Țuțuianu, președintele PSD Târgoviște și primar al municipiului – Cristian Stan, parlamentarii Leonardo Badea, Valentin Calcan, Zisu Stanciu și Ionuț Săvoiu, membri ai Biroului Permanent Județean și oaspeți de la București: președintele TSD – Mihai Sturzu, secretarul general – Gabriel Petrea, vicepreședintele Andrei Tinu și deputatul Cătălina Ștefănescu.

Picanteria evenimentului, în raport cu precedentele conferințe care și-au ales conducerile la organizațiile județene și municipale de femei, tineret sau pensionari, a fost concurența pentru funcția de președinte: Liviu Vasilescu și Ionuț Lăscaie. A câștigat Vasilescu, reconfirmat astfel pentru un nou mandat în fruntea TSD Dâmbovița. Scorul la vot: 315 Vasilescu – 174 Lăscaie.

Interesantă a fost și lupta pentru postul de președinte executiv, acolo unde au candidat Emanuel Spătaru (viceprimarul comunei Răzvad) și Cristin Iacobuță (consilier județean). Votul a fost de partea celui dintâi: 345 la 117.

Noul secretar al Organizației a fost aleasă Andreea Curpene (485 voturi din 494 exprimate).

Biroul de conducere este completat de 12 vicepreședinți și 10 membri.

Președintele Adrian Țuțuianu și-a exprimat din nou dezamăgirea, în discurs, față de anumite neîmpliniri ale organizației de tineret și a reafirmat că noua echipă de conducere are 3 luni la dispoziție pentru a schimba în bine lucrurile.

Onoare muncii!

tsd dambovita (1) tsd dambovita (2) tsd dambovita (3) tsd dambovita (4) tsd dambovita (5) tsd dambovita (6) tsd dambovita (7) tsd dambovita (8)

 

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. Numai in DB putea fi ales a doua oara un presedinte care nu a facut nimic pt organizatie intrucat nu a avut sustinere,cel putin asa mi-a spus acum doua saptamani cand m-am intalnit cu el intamplator pt a doua oara in doi ani intr-o banca din Tgv,tot atunci mi_a spus ca nu o sa mai candideze,se pare ca in DB este o traditie ca cei ce muncesc pt partid si au rezultate bune sa stea in umbra si cei care vorbesc frumos sa fie presedinti de organizatii mai ales daca nu muncesc pt partid,pacat ca tinerii din DB au inteles ca treb sa voteze un presedinte pe care il vede o data la 2 ani

  2. gheorghe ana says:

    Apreciez continuitatea la „aranjamente”!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.