Lucian Avramescu, lansarea volumului „Grei ai medicinei românești” la Voinești, Dâmbovița!

Apropiat al județului Dâmbovița, prieten bun al multor oameni de aici, poetul și scriitorul Lucian Avramescu cultivă cu generozitate această relație frumoasă. A fost prezent în județ la multe dintre lansările sale de carte și nu o putea rata pe cea mai recentă.

A apărut de curând, la Editura AM Press, volumul „Grei ai medicinei românești”, semnat de Giorgiana Radu și Lucian Avramescu. Lucrarea poate fi considerată, deja, drept una de referință, cuprinzând interviuri cu 15 dintre personalitățile de vârf ale medicinei românești. De ce doar 15 și cum au fost ele selectate? Ne vor răspunde autorii, la momentul lansării. O răsuflare, totuși: este doar primul volum dedicat subiectului, ceea ce arată continuarea demersului.

Lansare la Voinești

Deloc întâmplător ales momentul acestei lansări, el se va petrece mâine, pe Valea Dâmboviței, la Voinești, odată cu inaugurarea Centrului de Medicină Regenerativă ALPHA MEDICA (vezi aici), începând cu ora 12.00.

Mă bucur că la îndemnul unui prieten, fostul prefect al județului Dâmbovița, Ioan Marinescu, cartea, care a apărut în aceste zile, se va afla în rimă perfectă cu deschiderea oficială a unuia dintre cele mai moderne și performante centre medicale din România, inițiativă privată pe care o salut din toată inima, spune Lucian Avramescu.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.