Ludovic Orban, amazoanele ACL și săgețile lui Eros (video)

ludovic orban

foto: expresspress.ro

Președintele interimar al PNL Dâmbovița (bașca vicepreședinte la nivel național), Ludovic Orban, e un personaj politic ambițios, care insistă să stea în ochii noștri, oferind zilnic motive pentru asta. S-a întâmplat o dată când și-a testat limitele vocale, pregătindu-i intrarea în scenă lui Klaus Iohannis. S-a întâmplat a doua oară când i-a amenințat pe primari și pe Dragnea că le face plângeri penale dacă se finanțează proiecte de investiții în localitățile respective, după ce edilii au trecut la PSD. Se întâmplă astăzi a treia oară, odată cu discursul ținut la Pitești, la școala politică a femeilor din Alianța Creștin Liberală.

Liberalul din fruntea PNL Dâmbovița le-a cerut colegelor pedeliste și peneliste să stea în prima linie a bătăliei electorale. Dar nu oricum, ci cu arcul scos din dulap și cu săgețile scoase din tolba lui Eros:

Avem nevoie de dumneavoastră, dar nu avem nevoie de dumneavoastră așa cum se făcea pe vremuri, la popotă, pregătind mâncarea, sau la spitalul de campanie, pansând răniții, sau cosând sau călcând ținuta de campanie. Avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastră în prima linie a bătăliei electorale. Precum amazoanele, miticele amazoane, va trebui să fiți în șarja victorioasă și, de asemenea, să scoateți arcul din dulap și să aruncați cu săgeți. Numai că săgețile noastre nu trebuie să fie letale; noi trebuie să tragem cu săgeți care sunt scoase din tolba lui Eros.

Vezi VIDEO!

Onoare muncii! Și iubirii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.