Ludovic Orban, cel mai votat vicepreședinte PNL, mesaj pentru liberalii dâmbovițeni: Trebuie schimbată conducerea interimară!

ludovic-orban

Recent încheiatul congres PNL aduce urme și în pământ dâmbovițean. De unde, până acum, poziția președintelui interimar al PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru, era acoperită cu protecție de la „centru”, odată cu alegerea noii structuri de conducere apar și umbre de îngrijorare. Într-o intervenție pentru Columna TV, cel mai votat vicepreședinte la Congres, Ludovic Orban (1310 voturi), a vorbit deschis despre problemele de la Dâmbovița în termeni de „schimbare”, „bătaie de joc”, „complicitate”. Carevasăzică:

Rezultatele de la europarlamentare nu au reprezentat o carte de vizită care să onoreze actuala conducere interimară. După opinia mea, trebuie schimbată conducerea interimară și organizate alegeri cât mai repede. Mie mi se pare o nebunie să-ți demiți 34 de președinți, să dizolvi 34 de birouri locale și să nu pui nimic în loc. Asta înseamnă că tu acționezi împotriva intereselor Partidului Național Liberal. Nu poți să-ți bați joc de niște liberali care sunt de 10, 15, 20 de ani și, așa cum s-a putut, într-un județ greu, în care liberalismul nu a prins sămânță atât de repede, au scos niște rezultate… Practic, e o autodesființare a Partidului Național Liberal în ritmul ăsta.

Eu n-am făut parte din conducerea PNL. Știam situația, dar, probabil, cel care conduce astăzi filiala Dâmbovița a fost girat prin tăcere complice de secretarul general și de alți oameni care știau de ceea ce se întâmplă cu adevărat la Dâmbovița.

Mai insistăm o dată asupra calității celui care vorbește: vicepreședintele PNL care a strâns cel mai mare număr de voturi în congres și închidem articolul. Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.