Ludovic Orban, despre o eventuală preluare a conducerii PNL >> În momentul în care se vacantează postul…

ludovic orban

Succesul lui Klaus Iohannis în alegerile prezidențiale determină o competiție internă la PNL, pentru alegerea unei conduceri interimare. Chiar dacă s-a consumat fuziunea dintre liberali și pedeliști într-un singur partid înregistrat la tribunal, doar primii își vor alege președintele, așa cum prevede noul statul la capitolul de măsuri tranzitorii. Acestea fiind zise, au fost aruncate câteva nume la înaintare, favoriții adică la preluarea președinției partidului după Iohannis: Ludovic Orban, Dan Motreanu, Teodor Atanasiu.

Orban, care este și co-președinte PNL Dâmbovița, a vorbit astăzi, la Târgoviște, despre situație și despre intențiile sale cu privire la conducerea partidului. Carevasăzică:

Co-președinte al Partidului Național Liberal este Klaus Iohannis. În momentul în care se vacantează postul, vă voi face publice intențiile mele. Nu m-a întrebat nimeni, nici pe mine, nici pe Dan Motreanu, nici pe… Că au mai fost vehiculate niște nume. Eu sunt un om care respectă președintele partidului și nu pot să mă apuc acum să-i tai cu fierăstrăul scaunul sau să-i iau scaunul… Repet, la ora actuală, co-președinte al Partidului Național Liberal este Klaus Iohannis până în data de 21 decembrie.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.