Mâine, pe ordinea de zi a Consiliului Local Târgoviște: revocarea membrilor CA al Companiei de Apă!

gabriel-boriga

Pe subiectul apei contaminate de la Aninoasa a intrat astăzi și primarul municipiului Târgoviște, Gabriel Boriga. A declarat edilul că mâine, când are loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal, va introduce pe ordinea de zi și un punct privind revocarea membrilor Consiliului de Administrație al Companiei de Apă. Ce-o ieși mai departe, vedem la fața locului.

Zice Boriga:

Am să introduc pe ordinea de zi a ședinței ordinare, având acest atribut, un nou punct privind revocarea componenței Consiliului de Administrație al Companiei de Apă Târgoviște, acesta fiind, procedural și legal, singurul lucru care se poate face în acest moment pentru punerea la punct a situației nou create. (…) Deja, se lucrează acum la adăugarea pe ordinea de zi a Consiliului Local de mâine a punctului de vedere al primarului privind revocarea Consiliului de Administrație și înlocuirea lui cu alți 7 oameni, care, din punctul meu de vedere, trebuie să fie totalmente apolitici. Și-o să-i rog pe consilierii locali să țină cont, în discuțiile cu partidele politice pe care le reprezintă, de acest lucru.Să nu mai numească politruci în Consiliul de Administrație; să propună niște specialiști, niște tehnocrați!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

 1. Ion Cosmin says:

  asta d-le primar trebuia facuta de mai multa vreme, de ce trebuie sa asteptati sa moara si oameni ca sa faceti lucrurile asa cum trebuie

 2. Apa noastră cea de toate zilele…. sau altfel spus de ce se cere demisia conducerii de la Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița

  1.Poate un motiv ar fi că avem cel mai scump tarif pe mc apă la nivelul țării
  2.Poate pentru că onor conducerea și-au tras mașinii noi și de fițe
  3.Sau poate pentru apa nepotabilă ce o livrează celor din Aninoasa
  4.Sau poate pentru că nu sunt în stare să preia în administrare investiții făcute prin fonduri europene ( exemplu canalizarea din cartier Priseaca)
  5. Poate pentru că cei de la intrarea în Moreni mai așteaptă și acum să vină apa?!
  6.Poate că pentru faptul că onor conducerea a gestionat campania de comunicare (opriri de apă, lucrări) doar pe internet ( facebook și câțiva prieteni cu bloguri) ignorând faptul că radiourile locale din respect pentru ascultătorii lor dau acest gen de anunțuri în mod gratuit
  7.Sau poate pentru faptul că în toate cartierele mărginașe ale orașului sunt probleme cu presiunea (acum … o să vedem la vară)
  8.Sau poate pentru faptul că după ce au făcut reparații, intervenții au lăsat în urma lor mărturii: vezi craterul de la Romlux (intersecția cu șoseaua de centură) sau mai nou cel de la Magazinul Muntenia (să nu mai vorbim de toată zona din fața fostului restaurant Ialomița)
  9.Sau poate pentru faptul că probabil e o pălărie prea mare pentru domnu director?

  Sau poate aveți alt punct de vedere?

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.