Marcel Ciolacu, de la Târgoviște, despre rectificarea rușinoasă a Guvernului Orban: Dacă era premier psd-ist, l-ar fi arestat din ședința de guvern!

Primii 3 lideri ai PSD, președintele Marcel Ciolacu, președintele Consiliului Național – Vasile Dîncu și secretarul general – Paul Stănescu, au fost, astăzi, într-o vizită electorală în județul Dâmbovița. Deplasarea a cuprins o întâlnire cu primarii partidului (la Mija) și o conferință de presă (la sediul din municipiul Târgoviște).

La întâlnirea cu presa locală, președintele Marcel Ciolacu a vorbit și despre recenta rectificare bugetară (am scris aici), care va rămâne drept o premieră rușinoasă pentru Guvernul Orban și PNL:

Dl primar al municipiului Târgoviște mi-a adus la cunoștință că sunt 20.700 de elevi, care au început școala în municipiu și, de la Guvernul Orban, pentru prima oară în istoria României, a primit ZERO lei. Niciun municipiu reședință de județ condus de către un primar PSD nu a primit niciun ban. Noi nu vorbim de banii lui Orban, de banii președintelui Iohannis; vorbim de banii noștri, și ai mei și ai dvs, pe care, vremelnic, îi gestionează primul-ministru, bani pe care, în loc să-i direcționeze către adevăratele probleme și priorități ale românilor, i-a folosit pentru a cumpăra primari sau parlamentari.

Este inadmisibil. Nimeni nu și-a permis așa ceva. Cred că, dacă ar fi fost un prim-ministru psd-ist, l-ar fi arestat din ședința de guvern. Să uiți că pandemia este peste tot în țară, că nu ține cont de culoare politică… Nimeni, niciodată nu a făcut așa ceva în România, decât în „România normală” a președintelui Iohannis.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.