Măsuri în PSD Dâmbovița după pierderea alegerilor la Braniștea și Cojasca / declarații de revanșă

În urmă cu câteva minute, a avut loc o conferință de presă la sediul PSD Dâmbovița, susținută de președintele Corneliu Ștefan și secretarul executiv – Cristian Stan. Conferința a urmat Biroului Permanent Județean în cadrul căruia s-a discutat, în principal, pe marginea eșecului de la alegerile parțiale din 27 iunie, din comunele Braniștea și Cojasca.

Corneliu Ștefan:

Am avut discuții foarte apăsate privind ziua de 27 iunie.  (…) O spun foarte clar: este un semnal de alarmă pentru PSD Dâmbovița, dar nu este un capăt de țară. Vreau să le transmit anumitor lideri politici că PSD Dâmbovița este cea mai puternică organizație politică din județul Dâmbovița, este mai unită ca niciodată și le aduc aminte de 27 septembrie 2020 și 6 decembrie 2020 când am câștigat 63 de primării și 5 mandate de parlamentari din 10.

În urma ședințe BPJ am luat și câteva măsuri: PSD Cojasca va fi condusă de dl Ungureanu Gheorghe Cristinel, consilier local; iar la Braniștea, interimar, Organizația va fi condusă de Stan Adrian, viceprimar al comunei.

Cristian Stan:

Fără doar și poate, este un eșec pentru PSD Dâmbovița. Alegerile au fost pierdute, sigur, în niște conjuncturi cu totul și cu totul speciale. Nu voi insista pe acest subiect, însă, dacă analizăm în profunzime cele 2 unități administrativ-teritoriale și ce s-a întâmplat acolo din punct de vedere electoral și în perioada anterioară alegerilor, dar și în ziua alegerilor, veți observa că au fost situații cu totul și cu totul aparte. Mai departe, raportat la atitudinea asta triumfalistă pe care o adoptă PNL, ceea ce s-a întâmplat nu reprezintă, sub nicio formă, o fotografie a situației politico-electorale de la nivel județean. Să nu se îmbete cu apă rece. A fost un foc de paie, care se va stinge, iar la următoarele alegeri, PSD va câștiga en-fanfare.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.