Ministrul Transporturilor, vizită de lucru și decizii privind podurile peste Ialomița și Bizdidel de la Pucioasa!

iulian matache (8)

Două din cele mai importante opriri pe care vizita ministrului Transporturilor, Iulian Matache, în județul Dâmbovița le-a cuprins au fost la Pucioasa. Ambele – pe obiective de poduri peste DN 71.

Ministrul, însoțit de președintele CJD – Adrian Țuțuianu, prefectul Ioan Marinescu, deputatul Ionuț Săvoiu, senatorul Leonardo Badea, directorul RAR Dâmbovița și consilier județean – Constantin Ana, a mers mai întâi la podul peste râul Ialomița, de la ieșirea din Pucioasa, spre Sinaia. Obiectivul a fost afectat, în 2014, de viituri, și prioritatea imediată este realizarea pragului de fund, sens în care ministrul s-a angajat să discute cu Administrația Națională „Apele Române”. Odată stabilizată albia, vor demara lucrările pe sistemul rutier și de cale ferată al podului.

Cel de-al doilea obiectiv vizitat a fost podul peste pârâul Bizdidel, aflat într-o situația și mai dificilă, sub aspectul riscului de exploatare. Soluția de aici, întărită și de ministrul Iulian Matache, va fi construcția unui pod provizoriu, începând cu luna noiembrie a acestui an. După darea în folosință a variantei provizorii, podul principal se va închide și va intra în lucrări de reparație capitală. Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, a atras atenția asupra modului în care CNADR a gestionat, până în prezent, aceste subiecte, Compania fiind în mare măsură responsabilă pentru întârzierile care au marcat demararea lucrărilor.

Onoare muncii!

iulian matache (5) iulian matache (6) iulian matache (7) iulian matache (9) iulian matache (10) iulian matache (11)

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. DINUT GHEORGHE says:

    DEGEABA NE AGITAM FIINDCA CAINII LATRA URSUL TRECE

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.