Moment de suspans în CEx-ul PSD Dâmbovița: S-a cerut vot și pentru excluderea celor 2 vicepreședinți CJD!

Un episod interesant s-a petrecut în Comitetul Executiv Județean al PSD Dâmbovița, înainte de votul pentru excluderea președintelui CJD, Daniel Comănescu.

Unul dintre primari s-a ridicat și a propus să se supună la vot nu doar excluderea lui Comănescu, ci și pe a vicepreședinților CJD, Luciana Cristea și Alin Manole. Rațiunea propunerii: dacă tot se reproșează modul în care au evoluat lucrurile în forul administrativ, vina nu poate aparține doar unui membru al conducerii, ci tuturor.

Președintele Rovana Plumb a acceptat, inițial, solicitarea (spre uluiala unora de la prezidiu), anunțând că se vor supune la vot cele 3 propuneri de excludere, pe rând. Doar că, imediat ce sala a început să vuiască favorabil acestei decizii (primarii vorbeau între ei că așa e corect), dna Plumb s-a răzgândit și n-a permis la vot decât decizia în cazul Comănescu.

Întrebată, în conferință de presă, dacă partidul are a le reproșa ceva și vicepreședinților Consiliului Județean, Rovana Plumb a spus: „În momentul de față, nu”.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.