Moreni: Încă un semnal tras de liderul PRO ROMÂNIA – autogara orașului, „un maidan cu pământ și pietriș, fiare vechi, mizerie”

Președintele PRO ROMÂNIA Moreni, Răzvan Bejan, continuă campania de „semnalizare” a problemelor cu care se confruntă al doilea municipiu al județului. A vorbit despre câinii fără stăpân (a inițiat și o campanie pentru strângerea lor de pe străzi și ducerea la adăpost), a  vorbit despre subsolurile blocurilor din Moreni, iar acum arată starea deplorabilă a autogării orașului:

Câini…
Subsoluri….
Autogară! Da, oameni buni. Câteodată, am impresia că suntem în contrasens cu #civilizația, că ceva e stricat la nivelul orașului nostru.

Am făcut un material video de la ceea ce se cheamă „autogara” Moreni. În fapt, un loc insalubru, pe care oamenii îl descriu în cuvinte greu de reprodus. E un maidan cu pământ și pietriș, care, la prima ploaie, se transformă în #noroi. Fiare vechi, câini maidanezi, mizerie aruncata peste tot.

Pentru un municipiu, cred că niciun buget nu se împiedica într-o igienizare, asfaltare și trasare a spațiului destinat autogării. Oricât de răbdător aș fi, oricâte explicații aș primi, e, totuși, prea mare disprețul și prea mic respectul pentru cetățeni în orașul meu.

Nu sunt cuvinte mari, nu sunt sloganuri, dar poate că cei din birouri ar trebui să coboare mai des în stradă ca să vadă cât de mare e distanța dintre covorul primăriei și…să zicem…noroiul autogării.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.